Biscuiti cu crema

Biscuiti cu crema

Va amintiti? Cand eram mici ne-am fi jucat non stop, fotbal, frunza, lapte gros, baza, sotron, tarile si multe alte jocuri, iar cand ne indragosteam de vreo colega… o trageam de codite sau o sicanam in toate pauzele si chiar si in timpul orei, daca prindeam ocazia. In pauza, ne luam pachetelele de acasa si o zbugheam in curtea scolii, unde cu o mana mancam (fiecare ce gasea in pachet si mai faceam si schimb intre noi), iar cu cealalta ne jucam tot felul de jocuri si de miscari abracadabrante… 

Sau saream gardul scolii si mergeam la chioscurile de paine sau de dulciuri sa ne cumparam ceva bun, sarat sau dulce. Stiti ce ne luam, nu? Crochete, biscuiti, strudele, rulade, covrigi, gogosi, ciocolata de casa, salam de biscuiti sau acei biscuiti cu multa crema deliciosi?

 

Aceste deserturi tradiționale românești nu sunt doar delicioase, ci și un instantaneu dulce al culturii diverse a țării.

Cum orice masă adevărată la români se încheie întotdeauna cu un desert, îți prezentăm câteva produse tradiționale și delicioase, pe care să le încerci atunci când ți se face poftă de ceva autentic românesc.

Top