ISTORIA NOASTRA

ISTORIA NOASTRA

In 2001 familia Stanea, inspirata de gustul copilariei de fiecre data cand prepara ciocolata de casa pentru cei mici, si-a facut curaj si a deschis fabrica de produse zaharoase PAN FOOD, cu capital 100% romanesc.

Imbinand cu succes valorile traditiei cu ideile inovatoare ale prezentului, Pan Food a creat o gama variata de produse care tin pasul cu calitatea si diversitatea produselor din acest domeniu.

S-a inceput cu ciocolata “Batonul copilariei” (si astazi preparata manual in proportie de 90%), insa nu peste mult timp gama de produse a fost diversificata, aparand astfel nuga Cindrel cu varii arome si umpluturi, alaturi de prajiturile de casa Sureanca si Dorothea, preparate din pandispan cu diferite creme si arome, alaturi de prajiturile Lica cu foi de napolitana si miere de la crescatorii de albine din judetul Sibiu, precum si salamul de biscuiti.

Astazi produsele Pan Food sunt distribuite pe 3 continente, in Romania ocupand locul 1 in categoria ciocolata de casa.

marci-inregistrate
2001

Intr-o casuta mica de pe strada Eroilor din Sibiu apare compania Pan Food

2001

Apare "Batonul Paul" , prima ciocolata de casa produsa de noi.

2001

Apare Prajitura de Casa "Lica"

2002

Apare "Nuga Paul" , primul nuga produs de noi.

2004

Pan Food se extinde si deschide un nou loc de productie pe strada Justitiei in Sibiu

2005

Apare produsul: Nuga In Cornet

2006

Incepe constructia halei de productie in Sura Mica

2007

Toata productia este mutata in noua hala

2008

Apare "Batonul Copilariei"

2008

Apare primul Nuga sub marca de "Cindrel"

2018

Incepe constructia unei noi hale de productie

2019

Constructia halei 2 este finalizata si odata cu ea este modernizata si hala 1.

2019

Apar primele Napolitane Spirale Lica

2021

Se inaugureaza noua sectie de produse de patiserie

Top