Despre noi

Despre noi

Dulciuri si savoare pentru fiecare

 

PAN FOOD SRL, o companie cu capital 100% romanesc,  produce o gama larga de produse zaharoase, numarandu-se printre putinele firme de acest fel din Romania.

Societatea a fost infiintata in anul 2001 si primul pas pe care l-a facut a fost catre piata romaneasca, unde,  acum e prezenta cu intreaga sortimentatie,  în aproape toate judetele, colaborand cu mari distribuitori de produse alimentare. S-a decis apoi cucerirea pietei externe, reusind foarte bine pe cea italiana, spaniola, portugheza, suedeza, belgiana, engleza si chiar araba(EAU).

Imbinind cu succes valorile traditiei cu ideile inovatoare ale prezentului, Pan Food a creat o gama variata de produse care, cu siguranta tin pasul cu calitatea si diversitatea  produselor din acest domeniu.

 

Produsele pot fi impartite în 4 mari categorii

 

1) Ciocolata de casa “BATONUL COPILARIEI”- este un produs traditional romanesc, fabricat 90 % manual 
2) NUGA “CINDREL’ cu diferite arome si umpluturi(nuca,alune, fructe de padure si cacao) 
3) Prajituri SUREANCA SI DOROTHEA –  fabricate din pandispan cu diferite creme si arome. In aceasta categorie putem include Prajiturile LICA cu foi de napolitana si Salamul de biscuiti.
4) Napolitane Spiraline – Acum te poti bucura din nou de gustul copilariei, savurand singurele napolitane spirale cu diferite arome!Gamele de produse “ Batonul copilariei” si “Nuga Cindrel” se gasesc in retelele Penny, Lidl, Selgros, Supeco si Metro.

Marci inregistrate Pan Food SRL

 

Am pornit dornici sa facem cea mai buna ciocolata de casa si, iata-ne, dupa 19 ani, surprinsi placut de amploarea luata de afacerea noastra si de faptul ca ne numaram printre putinele firme producatoare si nu doar importatoare de produse zaharoase in Romania. Ca orice om de afaceri la inceputul antreprenoriatului, am tras invataminte din propriile greseli, am imbunatatit constant procesul de productie si procedurile interne, ne-am adaptat cerintelor partenerilor nostri si am ajuns ca de la fabricuta noastra, care producea 2-3 variante de ciocolata, sa lansam zeci de noi produse. Am cladit afacerea de la zero pe criterii solide, cum ar fi calitatea produselor si respectul fata de consumatori. Este un vis devenit realitate si stiu ca ma numar printre putinii romani norocosi care, dupa atat de multa munca, se pot si bucura de rezultate. O contributie esentiala la dezvoltarea firmei a avut-o in ultimii 15 ani ing. Florina Braulik, in prezent director executiv, care si-a pus amprenta pe activitatea de productie, optimizand retetele si lansand produse de succes. Sunt fericit ca fiul meu imi calca pe urme si dezvolta in directia potrivita destinul Pan Food, adaugand noi produse in portofoliu, dezvoltand relatiile cu partenerii si punand accent pe promovarea si comunicarea brandurilor. Am toate motivele sa fiu mandru de oamenii care alcatuiesc astazi familia Pan Food si sa privesc cu incredere in viitor!”, declara Ioan Stanea, administratorul Pan Food.

Misiunea Noastra

Misiunea noastră este să aducem bucurie în viețile oamenilor prin producerea și distribuirea celor mai delicioase dulciuri și deserturi tradiționale româneasti.

Suntem dedicați în a păstra autenticitatea gusturilor tradiționale, folosind ingrediente de încredere și respectând cele mai înalte standarde de calitate. Ne dorim să fim un reper în rândul producătorilor de dulciuri din România și să fim mereu la înălțimea așteptărilor clienților noștri.

Valorile Noastre

Calitatea superioară: Ne străduim în permanență să oferim produse de cea mai înaltă calitate, făcute cu ingrediente de încredere și cu o mână de lucru atentă.

Tradiție și inovație: Păstrăm cu respect tradițiile românești în fabricarea dulciurilor, dar suntem și deschiși la inovație, aducând mereu ceva nou și interesant în lumea gusturilor.

Responsabilitate socială: Ne preocupăm de impactul asupra comunității noastre și asupra mediului înconjurător, promovând practici sustenabile în toate aspectele activității noastre.

Satisfacția clienților: Suntem dedicați satisfacerii nevoilor și dorințelor clienților noștri, asigurându-ne că fiecare produs oferit îi încântă și îi mulțumește pe deplin.

Viziunea Noastra

Viziunea noastră este să devenim lideri în industria producției de dulciuri tradiționale românești și să fim recunoscuți pe plan național și internațional pentru calitatea și autenticitatea produselor noastre.

Ne dorim să extindem portofoliul de produse și să aducem bucurie și satisfacție în casele și inimile tuturor, păstrând în același timp respectul față de tradițiile noastre și angajamentul pentru responsabilitate socială și mediul înconjurător.

Top