b11

Povestea Noastra

 

In 2001 fondatorii – inginerii Ioan Stanea din Sibiu si Gheorghe Pristavu din Campulung Muscel – inspirati de gustul copilariei de fiecare data cand preparau ciocolata de casa pentru cei mici, si-au facut curaj si au deschis fabrica de produse zaharoase PAN FOOD, cu capital 100% romanesc. Pana in 2006 activitatea companiei s-a desfasurat in 2 spatii inchiriate in Sibiu. In 2007 au construit din temelii o fabrica, proprietate a firmei, care masoara actualmente peste 3000mp in Parcul Industrial P2 din Sura Mica, judetul Sibiu – unde isi desfasoara si azi activitatea. Permanent cautand sa-si imbunatateasca retetele, in fabrica construita acum 19 ani inca se mai prepara manual mare parte dintre produse, obiectivul principal fiind acela de a obtine gustul perfect cu cele mai simple si traditionale ingrediente.

Astfel, imbinand cu succes valorile traditiei cu ideile inovatoare ale prezentului, Pan Food a creat o gama variata de produse care tin pasul cu calitatea si diversitatea produselor din domeniu. A inceput cu ciocolata “Batonul copilariei” (si astazi preparata manual in proportie de 90%), cunoscuta in toata tara si peste hotare. Nu peste mult timp gama de produse a fost diversificata, aparand astfel prajitura Lica cu foi de napolitana si zahar caramel, nuga Cindrel si Bliss cu delicioase arome, umpluturi si miere de la crescatorii de albine din judetul Sibiu, alaturi de Biscuitii si Nucile umplute cu multa crema, prajiturile asortate Sureanca si Dorothea preparate din pandispan cu diferite creme si arome si Salamul de biscuiti.

Contact